Glavni meni
Poudarki
Iz fotogalerije
Dogodki
Facebook

Postanite prijatelj Vibacoma na Facebooku

Vibacom je svetovalno podjetje za trajnostno rast in inovativne preboje


Naša ponudba zajema strategije razvoja podjetij, inovativne rešitve, razvoj zaposlenih (HRM strategije), celostni osebnostni razvoj, inovacijsko komuniciranje (InCo) in razvoj inovativne lokalne skupnosti.

(14 let uspešnega poslovanja)Aktualna ponudba
Razvoj inovacijske infrastrukture (I2) - orodje za množično inoviranje
Prepoznavanje priložnosti za vire inovativnih prebojev
Oblikovanje razvojnih strategij
Predavanja za premik zavesti

Celotna ponudba

Mag. Violeta Bulc, "Za dinamično, inovativno in odprto Slovenijo", Služba vlade RS za razvoj, 17.4.2014
18 apr 2014 : 12:59:09
Na javnem dogodku o strategiji pametne specializacije "Za dinamično, inovativno in odprto Slovenijo", je aktivno sodelovala tudi Violeta Bulc. Kot uvodna razpravljalka je bila udeležena v sklopu na temo Inovativno podeželje in storitve. Cilj razprave po treh sklopih je narediti korak v smeri identifikacije prioritetnih področij uporabe, ki bodo bolj konkretna od dosedanjih.


Mednarodna podjetniška konferenca PODIM 2014, Maribor, Slovenija, 14. – 15.5. 2014
09 apr 2014 : 13:13:30
PODIM 2014 zagotavlja nepozabno dvodnevno podjetniško izkušnjo z več kot 40 mednarodno priznanimi govorniki in podjetniškimi zvezdniki, uglednimi investitorji in več kot 500 start-up podjetniki iz regije.
Vibacom, kot partner Podim konference, vam omogoča 20% popust pri kotizaciji. Kodo za popust dobite s povpraševanjem na info@vibacom.si.


Vibacom, nov CRM, april 2014
10 apr 2014 : 09:09:54
Implementirali smo novo CRM spletno aplikacijo (Customer Relationship Management oz. upravljanje odnosov z odjemalci) v želji za boljšo komunikacijo s strankami in partnerji.


Vibacom, Alchemy of Leadership: The art of making gold from your team and organization, 7.4.2014
09 apr 2014 : 13:01:07
InCo gibanje, glavni sponzor Vibacom, je uspešno izpeljajo 3. InCo dogodek v letošnjem letu z naslovom Alchemy of Leadership: The art of making gold from your team and organization. Dogodek je vodil Dirk Oellibrandt. Ključne teme, o katerih smo govorili na dogodku, so bile štiri dimenzije človekovega bivanja in teorija petih elementov ter medsebojno učinkovanje elementarnih kvalitet, ki predstavljajo/ustvarjajo človekov potencial oz. človekovo notranjo držo. Skupaj z voljo začrtajo prostor možnosti. Več o dogodku in predavatelju si lahko preberete na tej povezavi.


Arhiv novic

Pojdi na stran       >>